torstai 31. maaliskuuta 2011

Burleski (USA) 2010

Ali (Christina Aguilera) lähtee Los Angelesiin etsimään parempaa elämää ja huomaa harhaillessaan kutsuvan valomainoksen. Kyseessä on Burlesque Loung. Ali ihastuu Burlesque Loung:n tyyliin ja päättää esiintyvänsä vielä joskus lavalla. Ensin hänen täytyy kuitenkin aloittaa työt tarjoilijana. Mukaan mahtuu myös ihastuminen mieheen (kuinkas muutenkaan) ja lopputuloksen voi arvata elokuvan loppupuolella.

Cher vetää roolinsa aivan loistavasti, enkä tiedä ketään joka olisi Tessin rooliin sopinut paremmin. Cher vetää myös parit laulukohtaukset, tosin itse toivoin niitä olevan enemmänkin. Elokuvan nimi on ehkä hieman harhaanjohtava, varsinainen oikea burleski tyyli on melko kaukana ja asut muistuttavatkin enemmän Pussycat Dolls:n esiintymisasuja. Silmänruokaa on tarjolla ainakin, jos muu elokuvassa ei kiinnosta miespuolisia katsojia. Naiset onnistuvat varmasti ammentamaan elokuvasta paljon muutakin.
Elokuvana mitä parhain musikaali, johon on saatu myös huumoria mukaan sopivasti. Itse en monestakaan musikaalista pidä, mutta tämä on niiden harvojen joukossa, joka mitä todennäköisimmin tulee löytämään tiensä minun kirjahyllyyn. Voin suositella kaikille, vaikka ei edes pitäisi musikaaleista elokuvagenrenä.

Näyttelijät: Alan Cumming, Cam Gigandet, Cher, Christina Aguilera, Kristen Bell
Genre: Draama, Musikaali, Romantiikka
Ohjaaja: Steve Antin
Valmistusvuosi: 2010
Ikäraja: 3
Pituus: 121 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti