torstai 31. maaliskuuta 2011

Resident Evil: Afterlife (USA/Iso-Britannia/Saksa) 2010

Resident Evil: Afterlife on jatkoa sarjan kolmelle aikaisemmalle osalle (Resident Evil 2002, Apocalypse 2004 ja Resident Evil: Tuho 2007), eli luvassa on tuttua räiskintää ja zombien tappoa. Sarjalle uskollisena pääosaa näyttelee tälläkin kertaa Milla Jovovich. Myös muutama muu tuttu hahmo/näyttelijä on mukana elokuvan aikaisemmista osista.

Juonessa (jos sitä sellaiseksi voi kutsua) Alice seuraa radiolähetystä, joka lupaa suojaa, ruokaa ja mikä tärkeintä, ihmisiä jotka eivät ole mutatoituneet zombeiksi. Lähetyksen alkuperän selvittäminen johdattaa Alicen Los Angelesiin, jossa hän päätyy zombien ympäroimään vankilaan.Elokuva on ensimmäinen 3D Resident Evil, mutta en osaa sanoa kuinka hyvin elokuva toimii 3D:nä, kun olen nähnyt siitä vain normaalin version. Mikäli elokuvaan haluaa päästä kunnolla sisään ja jotta joitain asioita tajuaisi kunnolla, on lähes pakko katsoa elokuvan aikaisemmat osat. Ainakan kolmasosa, (Resident Evil: Tuho 2007)olisi hyvä nähdä ennen tämän katselemista.

Kauhu on melko kaukana ja pääasiassa elokuva koostuukin toimintakohtauksista tai vuoropuhelusta eri hahmojen välillä. Sarjan neljästä osasta, kuitenkin kahta edellistä huomattavasti parempi, joten ihan katsomisen arvoinen, vaikka ei sarjasta erityisemmin pitäisikään.

Näyttelijät: Milla Jovovich, Shawn Roberts, Ali Larter, Kim Coates, Wentworth Miller
Genre: Kauhu, Toiminta
Ohjaaja: Paul W.S. Anderson
Valmistusvuosi: 2010
Ikäraja: K-15
Pituus: 1 t 38 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti