lauantai 28. toukokuuta 2011

Cop Out (2010) USA

Cop out (Pari kyttää) on elokuva, joka kertoo kahdesta New Yorkin poliisivoimien palkkalistoilla olevasta poliisista, Jimmy Monroesta (Bruce Willis) sekä Paul Hodgesista (Tracy Morgan), jotka joutuvat hyllytetyksi. Jimmyn tytär Ava (Michelle Trachtenberg) on menossa naimisiin, ja Jimmyn on myytävä arvokas pesäpallokorttinsa pystyäkseen rahoittamaan tyttärensä kalliiksi osoittautuvat hääjuhlat. Osittain kyttäparin oman hölmöilyn seurauksena arvokas ja keräilijöiden piireissä haluttu pesäpallokortti varastetaan.



Pari kyttää yrittää olla hauska toimintakomedia, jossa on käytetty runsaasti ronskia huumoria, eikä väkivaltaisten kohtausten suhteenkaan ole juuri pihtailtu. Elokuvan perusidea on saattanut näyttää hyvältä paperilla, mutta siihen se on jäänyt. Bruce Willis on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä ja on tuttu kasvo useista toimintaelokuvista, mm. Die Hard sarjasta, mutta tälläkertaa hänet nähdään komediassa ja jotenkin se ei vain toimi.



Elokuvassa nähdään muitakin nimekkäitä näyttelijöitä, mutta se ei tätä pelasta. Huumori on huonoa ja muutenkaan elokuva ei säväytä. Tylsä ja mitäänsanomaton, jota en voi suositella oikeastaan kenellekkään hyvästä ideasta huolimatta.

Näyttelijät: Tracy Morgan, Bruce Willis, Michelle Trachtenberg
Genre: Toiminta, Komedia
Ohjaaja: Kevin Smith
Käsikirjoitus: Mark Cullen, Robb Cullen
Valmistusvuosi: 2010
Ikäraja: K-15
Pituus: 1t 49 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti