sunnuntai 1. toukokuuta 2011

xXx (USA) 2002

Xander Cage (Vin Diesel) on anarkisti, joka aiheuttaa kaikenlaisia järjestyshäiriöitä ja julkaisee netissä videoita tempauksistaan. Eräänä päivänä NSA:n operaatiopomo Gibbons (Samuel L. Jackson) nappaa hepun ja antaa tälle kaksi vaihtoehtoa: Joko tämä alkaa heidän hommiinsa agentiksi tai sitten lähtee tutustumaan vankilan elämään ja jälkimmäinen ei ole vaihtoehto.

Diesel ja Jackson on ainoat nimekkäämmät näyttelijät ainakin mitä itse tiedän ja se ehkä näkyy. Elokuva rakentuu aikapaljon heidän dialogeihin, mutta mikäpäs siinä. Molemmat ovat huippu näyttelijöitä ja hoitavatkin oman osuutensa kunnolla.



Elokuva on perus toiminta pläjäys, joka ei tarjoa juurikaan mitään, mitä ei olisi aikaisemmin nähty, päinvastoin. Elokuvaan on lainattu paljon elementtejä mm. Bond leffoista. Rammsteinin musiikki sopii kylläkin leffaan hyvin. Elokuva ei paljoa tarjoa, naisille ainoastaan Vin Dieselin lihakset, miehille muutamia nopeita autoja ja päätöntä räiskintää.



Uudelleen katsomiskerroin on aika korkea, omaan hyllyyn en ole hommannut, enkä varmaan hommaa. Riittää, kun voi katsoa telkkarista n. kerran vuodessa kun jokin kanava sen esittää.

Näyttelijät: Asia Argento, Samuel L. Jackson, Vin Diesel
Genre: Toiminta
Ohjaaja: Rob Cohen
Käsikirjoitus: Rich Wilkes
Valmistusvuosi: 2002
Ikäraja: K-15
Pituus: 125 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti