lauantai 7. toukokuuta 2011

Red (2010) USA

Frank Moses (Bruce Willis) on eläkkeelle jäänyt ja erakoitunut CIA:n agentti. Kuluttaakseen aikaa hän pitää yllä kuntoaan ja repii shekkejä, jotta voisi soittaa viraston yhteyshenkilölleen uusiakseen ne. Eräänä yönä kaikki kuitenkin muuttuu. Tästä alkaa tarina, jossa on paljon toimintaa, mutta sopivasti myös huumoria mukana. Kyseessä ei siis ole mikään päätön räiskintä.



Frank alkaa etsimään vanhoja työkavereitaan, sillä hekin ovat joutuneet tappolistalle menneisyytensä takia. Apua joudutaan pyytämään jopa entisiltä vihollisilta. Elokuvassa on nimekkäitä näyttelijöitä ja nousevia kykyjä, jotka hoitavat roolinsa uskottavasti.



Elokuvan juonessa on suhtkoht helppo pysyä mukana ja tarinaan on saatu upotettua jopa pientä romantiikkaa muutamien eri hahmojen välille. Elokuvana ihan viihdyttävä, itse henkilökohtaisesti olen suuri Bruce Willis fani, mutta elokuva tarjoaa paljon muutakin. Taidan kirjahyllyyn hommata ja voin suositella muutamien humorististen kohtauksien takia niillekkin, jotka eivät toiminnasta pidä.

Näyttelijät: Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich, Karl Urban, Mary-Louise Parker, Morgan Freeman
Genre: Toiminta
Ohjaaja: Robert Schwentke
Käsikirjoitus: Erich Hoeber, Jon Hoeber
Valmistusvuosi: 2010
Ikäraja: 13
Pituus: 110 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti