sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Street Dance (2010) Iso-Britannia

Katutanssin mestaruuskisat ovat ovella, kun tanssiryhmänsä johtaja Jay (Ukweli Roach) jättää ryhmän ja antaa vastuun tyttöystävänsä Carlyn (Nicola Burley) vastuulle ja johdattamaan ryhmän kisaan, jota militaristista tyyliä edustava Surges (tanssiryhmä Flawless) on hallinnut. Johtamistaidon ja harjoitustilan puute saa kuitenkin ryhmän välit rakoilemaan. Carly työskentelee lounasravintolassa. Eräänä päivänä hän saa tehtäväkseen toimittaa voileipätilauksen Kuninkaalliseen tanssiakatemiaan, englantilaisen baletin mekkaan, ja sen johtajalle Helenalle (Charlotte Rampling). Paikka osoittautuu täydelliseksi harjoitteluun.



Carly saa tilat harjoittelua varten sillä ehdolla, että hänen tulee ottaa ryhmäänsä mukaan viisi balet-tanssi opiskelijaa. Tehtävä ei ole helppo, mutta loppupeleissä tästä syntyy jotain täysin erilaista ja ennennäkemätöntä. Lopussa Jay palaa yhden yllätyksen kanssa.



Elokuvana kaikenkaikkiaan miellyttävä ja viihdyttävä, tälläisiä tanssi/musikaali leffoja olisi kiva nähdä enemmänkin. Suosittelen ehdottomasti, uudelleenkin tämän voi vielä katsoa.

Näyttelijät: Nichola Burley, Richard Winsor, Charlotte Rampling, George Sampson
Genre: Draama, Musiikki
Ohjaaja: Max Giwa, Dania Pasquini
Käsikirjoitus: Jane English
Valmistusvuosi: 2010
Ikäraja: -
Pituus: 98 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti